Белорусский национальный технический университет
Repository of the Belarusian National Technical University
ISSN: 2310-7405
Repository of the Belarusian National Technical University
View Item 
  •   Repository BNTU
  • Материалы конференций и семинаров
  • Международные и республиканские конференции
  • Современные тенденции в развитии экономики энергетики
  • 2022
  • Материалы конференции по статьям
  • View Item
  •   Repository BNTU
  • Материалы конференций и семинаров
  • Международные и республиканские конференции
  • Современные тенденции в развитии экономики энергетики
  • 2022
  • Материалы конференции по статьям
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Оценка эффективности бестарного хранения сырья в пищевой промышленности

Thumbnail
Authors
Гришан, У. И.
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-advisor
Самосюк, Н. А.
Date
2023
Publisher
БНТУ
Another Title
Evaluation of the efficiency of bulk storage of raw materials in the food industry
Bibliographic entry
Гришан, У. И. Оценка эффективности бестарного хранения сырья в пищевой промышленности = Evaluation of the efficiency of bulk storage of raw materials in the food industry / У. И. Гришан ; науч. рук.: Н. А. Самосюк // Современные тенденции в развитии экономики энергетики : сборник материалов III Международной научно-практической конференции, 1 декабря 2022 г. / редкол.: Е. Г. Пономаренко (пред.) [и др.]. – Минск : БНТУ, 2023. – С. 145-146.
Abstract
Одним из перспективных направлений по экономии топливно-энергетических ресурсов является внедрение бестарного хранения сырья на хлебозаводе. Это позволяет при транспортировке продукции в вакууме снизить затраты, сделав продукцию более конкурентоспособной на рынке. Автором представлены преимущества данного метода и отличие от транспортировки сжатым воздухом. Также проведена оценка эффективности инвестиций в предлагаемое мероприятие.
Abstract in another language
One of the promising directions for saving fuel and energy resources is the introduction of bulk storage of raw materials at the bakery. This allows you to reduce costs when transporting products in a vacuum, making products more competitive in the market. The author presents the advantages of this method and the difference from compressed air transportation. An assessment of the effectiveness of investments in the proposed event was also carried out.
URI
https://rep.bntu.by/handle/data/125858
View/Open
145-146.pdf (133.9Kb)
Collections
  • Материалы конференции по статьям[127]
Show full item record
CORE Recommender

Belarusian National Technical University | Science Library | About Repository | Размещение в Репозитории | Contact Us
Яндекс.МетрикаIP Geolocation by DB-IP
Science Library | About Repository | Размещение в Репозитории | Contact Us
 

Browse

All of Repository BNTUCommunities & CollectionsAuthorsTitlesBy Issue DatePublisherBy Submit DateTypeThis CollectionAuthorsTitlesBy Issue DatePublisherBy Submit DateType

My Account

LoginRegister

Belarusian National Technical University | Science Library | About Repository | Размещение в Репозитории | Contact Us
Яндекс.МетрикаIP Geolocation by DB-IP
Science Library | About Repository | Размещение в Репозитории | Contact Us