Show simple item record

dc.contributor.authorПушечкина, А. Ю.ru
dc.contributor.authorБарановский, Э. И.ru
dc.contributor.authorБачило, Т. В.ru
dc.coverage.spatialМинскru
dc.date.accessioned2020-06-08T06:56:47Z
dc.date.available2020-06-08T06:56:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationПушечкина, А. Ю. Анализ технологического процесса линии по розливу и упаковке кетчупа (майонеза) на ОАО «Минский маргариновый завод» / А. Ю. Пушечкина, Э. И. Барановский, Т. В. Бачило // Новые горизонты - 2019 : сборник материалов Белорусско-Китайского молодежного инновационного форума, Минск, 12–13 ноября 2019 г. / Белорусский национальный технический университет. – Минск : БНТУ, 2019. – С. 138-140.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/73480
dc.description.abstractIn this work, the technological process of the line for bottling and packaging of ketchup (mayonnaise) POLPAK D2000K is considered. The main components of the line POLPAK D2000K are listed. The shortcomings in the operation of the line and ways to eliminate them are given.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherБНТУru
dc.titleАнализ технологического процесса линии по розливу и упаковке кетчупа (майонеза) на ОАО «Минский маргариновый завод»ru
dc.typeWorking Paperru


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record