Паходжанне і развіццё інтэрнэт-неалагізмаў у сучаснай беларускай мове - Бончык, М. В.; Сахончык, А. П. (БНТУ, 2024)
У артыкуле разглядаецца паходжанне тэрмінаў з іншых моў у сучаснай беларускай мове. Раскрываецца такое паняцце, як неалагізмы і іх віды, вызначаны асноўныя крыніцы фарміравання, шляхі пранікнення запазычанняў.
Emergence and development of internetneologisms in modern Belarusian language