Асаблівасці беларускіх абярэгаў і іх сімволіка - Кішкурно, М. В.; Сахончык, А. П. (БНТУ, 2024)
У артыкуле разглядаецца гісторыя і развіццё беларускага арнаменту, значэнне і актуальнасць яго ў нашы дні.
Features of belarusian amulets and treir meaning