Axborot texnologiyalarining psixologik xususiyatlari - Saminjonova, Z. (БНТУ, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy hayotimizda axborot texnologiyalarining insonlarga psixologik jihatdan taʼsir koʻrsatayotganini, ushbu ta‘sirning ijobiy tomonga qay darajada yoʻnalganligi haqida fikr yuritiladi.